Hermitage Amsterdam is nu H’ART Museum. Je wordt nu doorgestuurd naar de website van H’ART Museum.
Hermitage Amsterdam is now H’ART Museum. You will now be redirected to the H’ART Museum website.

16 september 2023
— 20 mei 2024
Julius Caesar
Ik kwam, ik zag en ging ten onder
Met de blik van nu vertelt de tentoonstelling over een van de spannendste verhalen uit de wereldgeschiedenis, het levensverhaal van Julius Caesar. Zijn dood is misschien wel de bekendste politieke moord ooit. Ruim 2000 jaar later is zijn nalatenschap nog steeds actueel. De alleenheerser naar wie de maand juli is vernoemd, aan wie we de titel keizer ontlenen, die een hartstochtelijke relatie met Cleopatra zou hebben gehad en die delen van het huidige Europa wreed aan zijn gezag onderwierp. Onze bezoekers leren de dictator kennen als een veelzijdig en complex figuur met vele gezichten. Hoe kijken we anno 2023 naar hem? Vinden we hem een roemruchte strateeg of een tiran?
Plan je bezoek
Openingstijden & Tickets
Julius Caesar
The inside story
Zoals nog nooit eerder vertoond
Plan je bezoek
H'ART Museum Grand Café
Onliine
H’ART Museum Podcast Julius Caesar
Plan je bezoek
H'ART Museum Shop

H'ART Museum Shop

Bij iedere tentoonstelling presenteert onze H'ART Museum Shop een geheel nieuw assortiment. Speciaal voor Julius Caesar zijn er weer bijzondere producten toegevoegd aan de collectie. Van sieraden tot de mooiste kunst- en fotoboeken. 

Naast de wisselende collectie bieden wij een breed assortiment literatuur, accessoires, muziek, films, sieraden, aantekenboekjes en diverse kunstboeken. Van sierkussens en poefen van het interieurmerk Sensa, tot thee van Wilder Land. 

©
Sam Eye Am

Catalogus 

Bij elke tentoonstelling verschijnt een prachtige full colour catalogus. Binnenkort lees je hier meer over de uitgave voor Julius Caesar

Online Museumshop

Ben je niet in de gelegenheid om de H'ART Museum Shop te bezoeken, maar wil je toch onze producten bestellen? Of heb je het museum bezocht, en achteraf toch 'souvenirspijt'? In onze online shop kan je de mooiste cadeaus, boeken en sieraden bestellen.

Openingstijden H'ART Museum Shop

De H'ART Museum Shop is dagelijks geopend van 10.30 tot 17.00 uur. 

Je vindt onze winkel voorbij de garderobe in de H'ART Museum vleugel. Vragen? Neem contact op via +31 (0)20 530 74 82 of museumshop@hartmuseum.nl.

©
Sam Eye Am

Boek nu voor de meivakantie

Laatste kans voor Caesar tentoonstelling