Hermitage Amsterdam is nu H’ART Museum. Je wordt nu doorgestuurd naar de website van H’ART Museum.
Hermitage Amsterdam is now H’ART Museum. You will now be redirected to the H’ART Museum website.

Plan jouw bezoek

Plan uw bezoek
Informatie over uw bezoek - FAQ
Plan je bezoek
Openingstijden en prijzen
Plan je bezoek
Jouw reis naar H'ART Museum
Bekijk hier onze uitgebreide routebeschrijving.

Jouw reis naar H'ART Museum

H'ART Museum is gevestigd op Amstel 51. 

Parkeren

Op korte loopafstand van H'ART Museum vind je parkeergarages Stadhuis/Muziektheater, Waterlooplein, The Bank en Markenhoven. Ook kan je gemakkelijk vanaf P&R RAI (het voordeligst, €1 dagtarief onder voorwaarden) met de metro naar station Waterlooplein, pal achter H'ART Museum. Klik hier voor meer informatie.

Fiets

H'ART Museum is goed bereikbaar per (OV) fiets. Het dichtstbijzijnde station om een OV-fiets te huren is Amsterdam Centraal of Amsterdam Amstel. Klik hier voor meer informatie. In de buurt van H'ART Museum zijn voldoende parkeerplekken voor jouw fiets. 

Openbaar vervoer

Tram 14: halte Waterlooplein. 

Metro 51, 53 en 54: halte Waterlooplein. Verlaat de metro via de uitgang Hortusplantsoen.

Boot

Met de Cultuur Ferry , hop- on hop-off ferry vanuit Amsterdam CS,  stap je uit bij Amstel/ Stopera en beleef je ook onderweg een museale ervaring in een sleepboot met binnenkajuit. 

Tickets zijn voor de Cultuur Ferry zijn hier te verkrijgen.


Bereikbaarheid ingang H'ART Museum met auto/bus/taxi

Auto’s, bussen en taxi’s kunnen niet in de directe nabijheid van H'ART Museum komen. Word je gebracht met een auto of taxi? Gebruik dan het adres Nieuwe Keizersgracht 1. Je kan daar voor de toegangspaal uitstappen, daarna is het een minuut lopen tot de ingang. Als je minder valide bent, dan kan je bij de paal aanbellen en verzoeken of je kan worden afgezet bij de ingang op het museumterrein. 

Travel Electric

Travel Electric is de eerste elektrische taxiservice van Europa. De missie is de taximarkt (milieu)vriendelijker maken. Daarvoor worden hoogwaardige elektrische taxiservices aangeboden in heel Nederland, voor de prijs van een reguliere taxi.

Voor elke rit die wij met Travel Electric rijden, doneert Travel Electric een deel aan ons kunstonderwijsprogramma. Dit programma is gratis toegankelijk voor alle Amsterdamse kinderen, om ze ongeacht hun achtergrond een gelijke kans te geven hun creatieve talent te ontwikkelen. Een taxi boeken kan telefonisch via 088 – 100 44 44 of online.

Routebeschrijving

Bekijk hier onze uitgebreide routebeschrijving. 

Valet service WeParc

H'ART Museum maakt het mogelijk jouw auto door valet-service WeParc te laten parkeren. De kosten bedragen € 30 voor 5 uur en € 35 voor een hele dag. Een valet bestellen kan via de website van WeParc, of de iPhone- of Android-app. Geef jouw aankomsttijd aan en stap voor de deur van H'ART Museum uit. Een van de WeParc-chauffeurs zal jouw auto in een garage parkeren en weer terugbrengen wanneer je maar wilt. Reserveer op tijd, vol is vol!

Plan jouw bezoek
Groepsbezoek
Plan jouw bezoek
Scholen
Plan je bezoek
H'ART Museum Grand Café
Plan jouw bezoek
H'ART Museum Shop
Plan jouw bezoek
Speciale voorzieningen
Plan uw bezoek
Nog steeds een vraag?

Boek nu voor de meivakantie

Laatste kans voor Caesar tentoonstelling