Café-restaurant Neva

Café-restaurant Neva is gehuisvest in de Hermitage Amsterdam, een indrukwekkend gebouw met een historisch uiterlijk, en een stijlvol modern innerlijk. Reserveren is uitsluitend mogelijk voor lunch in ons restaurant. Wij serveren hier dagelijks een chefs lunchmenu.

Het café-restaurant is dagelijks geopend van 10 tot 17.30 uur.
Ook toegankelijk voor niet-museumbezoekers.

neva.nl

Exclusief culinair arrangement met Delicious in de Hermitage Amsterdam

Op zaterdag 10 oktober kunt u in de Hermitage Amsterdam deelnemen aan een bijzonder arrangement waarbij kunst en culinaire gerechten centraal staan. Eerst krijgt u een rondleiding door de tentoonstelling Alexander, Napoleon & Joséphine. Aansluitend volgt een borrel in Café-restaurant Neva van de Hermitage. In het restaurant vindt ook het viergangen-diner plaats. Neva-chef Patrick Goijaerts heeft zich voor dit diner laten inspireren door de tentoonstelling. Hij maakt onder andere tonijn en kreeft met cavallion-meloen, tarbot la guiperre (La Guiperre was de chef-kok van Napoleon) met paddenstoelen en geschaafde truffel, op het karkas gebraden landhoen en als dessert aardbei met meringue en sabayon van – hoe kan het ook anders – mandarine Napoleon.

Tijd
15.30 - 20 uur
Prijs
€ 115 (met museumkaart) / € 125 (zonder Museumkaart), incl. bezoek tentoonstelling, rondleiding, borrel, viergangen-diner en wijnarrangement
Reserveren + meer informatie
deliciousmagazine.nl/hermitage.

Informatie

Openingstijden Neva

Dagelijks 10–17.30 uur

Reserveren

020 530 74 83
inforestaurant@hermitage.nl
Voor groepsreserveringen of evenementen, in de avond en vanaf 20 personen, kan contact worden opgenomen via events@hermitage.nl of 020 530 87 59.

Adres

Amstel 51, Amsterdam
inforestaurant@hermitage.nl

Bedankt

De Hermitage Amsterdam bedankt

Founder
Hoofdsponsors
Sponsor
Internetpartner
Strategiepartner
Security partner

Onze regenten, partners en fondsen.

ANBI

De Hermitage Amsterdam is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Wij hoeven geen belasting te betalen over giften. Uw bedrag staat dus volledig tot onze beschikking. En giften aan een ANBI zijn vaak aftrekbaar voor de schenker.

Openingstijden

Dagelijks 10–17 uur
Gesloten 27 april (Koningsdag) en 25 december (Eerste Kerstdag)
Open op 1 januari 11-17 uur

De Hermitage Amsterdam is gevestigd op de Amstel 51.

Contact

Voor alle vragen en voor het kantoor: +31 (0)20 530 87 55
(tijdens kantoortijden)

Dus ook voor informatie over de tentoonstellingen, de programmering, de online ticketshop, het gebouw, reserveringen van rondleidingen en zalen en reserveringen van rolstoelen, groepsbezoeken en CKV-programma’s.

Voor het reserveren van audiotours (mogelijk vanaf 15 audiotours) kunt u een bericht sturen naar info@hermitage.nl

Sitemap

x

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en wij zullen u op de hoogte blijven houden. Niet alleen van de tentoonstellingen, maar van alle andere activiteiten in de Hermitage Amsterdam. Waaronder de culturele avonden op woensdag, zaterdagmiddag lezingen in het auditorium en de zondagochtend concerten.