Onze Partners

Mediapartner | Media partner

De AVROTROS wordt door het publiek ervaren als dé omroep op het gebied van kunst en cultuur. Wij zijn daar trots op. De Hermitage Amsterdam is een uniek initiatief in de kunstwereld. Graag willen wij als mediapartner bijdragen om de Hermitage Amsterdam tot een blijvend succes te maken. Ook daar is de AVROTROS trots op.

Drukwerkpartner | Print partner

Reispartner | Travel partner

SRC laat je meer zien
Al meer dan 30 jaar neemt SRC Reizen gasten mee naar de mooiste plekken op onze aarde. Tijdens hun vakantie genieten onze reizigers van prachtig erfgoed en adembenemend natuurschoon. Cultuur in de breedste zin van het woord is een belangrijk ingrediënt van onze reizen. We willen onze gasten namelijk graag iets van de wereld laten zien. En erover vertellen!
Maar ook in eigen land ligt de kunst voor het oprapen! We laten onze reizigers ook daar graag kennis mee maken. Daarom werkt SRC Reizen al vele jaren samen met toonaangevende Nederlandse culturele instellingen als het Drents Museum in Assen, Museum de Lakenhal in Leiden en het Groninger Museum. We zijn dan ook blij dat we de officiële reispartner van de Hermitage Amsterdam zijn. De prachtige tentoonstellingen waarin kunst, geschiedenis en Rusland aan bod komen en verweven zijn, sluiten naadloos aan bij ons rijke reisaanbod. Ook inspireren ze ons om prachtige thematische reizen te ontwikkelen, die even bevlogen en verrijkend zijn als de exposities. Dit deden we al eerder bijvoorbeeld al voor onze eigen gasten bij de expositie over Casper David Friedrich en de Zijderoute. Deze waardevolle samenwerking geeft ons de kans om nog meer mensen kennis te laten maken met de verborgen schatten van de wereld.

Outdoorpartner | Outdoor partner

Al meer dan 15 jaar brengt Centercom Buitenreclame mensen op de hoogte van de allernieuwste voorstellingen, tentoonstellingen, optredens, evenementen en nog veel meer. Met ons netwerk bereiken wij miljoenen mensen verspreid over heel Nederland. Wij zijn er trots op ons nu de officiële outdoor partner te mogen noemen van de Hermitage Amsterdam en zo een miljoenenpubliek op de hoogte te kunnen brengen van al het moois dat zij te bieden heeft.

Strategiepartner
Bain & Company

In het najaar van 2014 is in samenwerking met Bain & Company een impact study gestart om het maatschappelijke effect van de Hermitage voor Kinderen te onderzoeken.

Met dank aan | Thanks to

Bedankt

De Hermitage Amsterdam bedankt

Founder
Hoofdsponsors
Sponsor
Internetpartner
Strategiepartner

Onze regenten, partners en fondsen.

ANBI

De Hermitage Amsterdam is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Wij hoeven geen belasting te betalen over giften. Uw bedrag staat dus volledig tot onze beschikking. En giften aan een ANBI zijn vaak aftrekbaar voor de schenker.

Openingstijden

Dagelijks 10–17 uur
Gesloten 27 april (Koningsdag) en 25 december (Eerste Kerstdag)
Open op 1 januari 11-17 uur

De Hermitage Amsterdam is gevestigd op de Amstel 51.

Contact

Voor alle vragen en voor het kantoor: +31 (0)20 530 87 55
(tijdens kantoortijden)

Dus ook voor informatie over de tentoonstellingen, de programmering, de online ticketshop, het gebouw, reserveringen van rondleidingen en zalen en reserveringen van rolstoelen, groepsbezoeken en CKV-programma’s.

Voor het reserveren van audiotours (mogelijk vanaf 15 audiotours) kunt u een bericht sturen naar info@hermitage.nl

Heerlijk terras in de binnentuin

Geopend bij mooi weer

ANBI

De Hermitage Amsterdam is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Wij hoeven geen belasting te betalen over giften. Uw bedrag staat dus volledig tot onze beschikking. En giften aan een ANBI zijn vaak aftrekbaar voor de schenker.

Sitemap

x

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en wij zullen u op de hoogte blijven houden. Niet alleen van de tentoonstellingen, maar van alle andere activiteiten in de Hermitage Amsterdam. Waaronder de culturele avonden op woensdag, zaterdagmiddag lezingen in het auditorium en de zondagochtend concerten.