Onze Partners

Mediapartner | Media partner

De AVRO wordt door het publiek ervaren als dé omroep op het gebied van kunst en cultuur. Wij zijn daar trots op. De Hermitage Amsterdam is een uniek initiatief in de kunstwereld. Graag willen wij als mediapartner bijdragen om de Hermitage Amsterdam tot een blijvend succes te maken. Ook daar is de AVRO trots op.

Internetpartner | Internet partner

Drukwerkpartner | Print partner

Kunstdrukkerij Mercurius heeft, zoals al blijkt uit onze naam, een sterke betrokkenheid met kunst en cultuur. Wij zijn daarom zeer blij dat wij onze reeds langdurige samenwerking met de Hermitage Amsterdam hebben kunnen intensiveren door middel van een sponsorovereenkomst.

Hotelpartner | Hotel partner

De Hermitage Amsterdam is een belangrijke publiekstrekker voor de stad Amsterdam. De Hermitage heeft een enorme uitstraling en internationale allure, alsook een continu wisselend aanbod van heel diverse tentoonstellingen. Voor ons als Accor heel erg belangrijk, met maar liefst 11 hotels van de merken Sofitel, Mgallery, Novotel, Mercure, all seasons, ibis en Etap hotels, in en om Amsterdam. We gaan dan ook graag deze samenwerking aan om onze hotelgasten nog beter te kunnen faciliteren in hun ontdekkingstocht door Amsterdam. Natuurlijk hopen we ook vele (internationale) bezoekers van de Hermitage in onze hotels te kunnen begroeten.

Deze samenwerking past eveneens 100% bij de weg die Accor met het merk Mercure al ingeslagen is: waar de overheid een stapje terug doet bij het financieel ondersteunen van culturele instellingen, vinden wij dat wij als ondernemers juist nu onze verantwoordelijkheid moeten nemen om een steentje bij te dragen aan (lokale) cultuur.

Reispartner | Travel partner

Transportpartner Peter de Grote | Transport partner

Being the first Russian company specializing in fine art packing and shipping we are happy to have worked with the Hermitage Amsterdam since the first shipment from St Petersburg in 2004, which was for the Greek gold exhibition. Since that time we have organised high level logistics for all the exhibitions from the State Hermitage Museum to the Hermitage Amsterdam which is a great honour. It is a pleasure for us to participate in the cultural exchange between our countries.

Colleges | Courses

Openingstijden

Dagelijks 10–17 uur
Gesloten 26 april en 25 december 2014

© State Hermitage Museum, St Petersburg

De Hermitage Amsterdam is gevestigd op de Amstel 51.

Contact

Voor informatie over de tentoonstellingen, de programmering, de online ticketshop, het gebouw en reserveringen van rolstoelen, groepsbezoeken en CKV programma’s:
+31 (0)20 530 87 55

Voor alle overige vragen en voor het kantoor: +31 (0)20 530 87 55

Voor reserveringen van rondleidingen en zalen:
0900-HERMITAGE (0900-437648243) lokaal tarief

Voor het reserveren van audiotours (mogelijk vanaf 15 audiotours) kunt u contact opnemen met reservations@guideid.com

ANBI

De Hermitage Amsterdam is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Wij hoeven geen belasting te betalen over giften. Uw bedrag staat dus volledig tot onze beschikking. En giften aan een ANBI zijn vaak aftrekbaar voor de schenker.

Sitemap

x

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en wij zullen u op de hoogte blijven houden. Niet alleen van de tentoonstellingen, maar van alle andere activiteiten in de Hermitage Amsterdam. Waaronder de culturele avonden op woensdag, zaterdagmiddag lezingen in het auditorium en de zondagochtend concerten.