Steun ons

Wat doen wij met uw entreegeld?

Met uw bijdrage maken wij jaarlijks twee grote tentoonstellingen en organiseren we tal van culturele activiteiten zoals lezingen en concerten. De Hermitage Amsterdam doet daarvoor geen beroep op publieke middelen. Onze sponsors, bezoekers en Vrienden zijn onze financiers. Ook het onderhoud van ons gebouw, het monumentale zeventiende-eeuwse Amstelhof, én het gratis onderwijs in de Hermitage voor Kinderen voor jaarlijks ruim 10.000 leerlingen worden door de bezoekers en sponsors betaald. Zo investeren we in uw en onze toekomst. Van de prijs van ieder verkocht kaartje gaat bovendien € 1 naar (restauratie)projecten van het beroemde Staatsmuseum de Hermitage in St.-Petersburg, waarmee wij verbonden zijn.

U bent heel belangrijk voor ons.

Hier vindt u meer informatie over schenkingen, nalaten en sponsoring. U kunt ook Vriend worden. Heeft u interesse? Klik dan hier.

Directeur Cathelijne Broers
Foto Herman van Heusden

ANBI

De Hermitage Amsterdam is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Wij hoeven geen belasting te betalen over giften. Uw bedrag staat dus volledig tot onze beschikking. En giften aan een ANBI zijn vaak aftrekbaar voor de schenker.

Bedankt

De Hermitage Amsterdam bedankt

Founder
Hoofdsponsors
Sponsor
Partner Hermitage voor Kinderen
Internetpartner
Strategiepartner

Onze regenten, partners en fondsen.

Openingstijden

Dagelijks 10–17 uur
Gesloten 27 april (Koningsdag) en 25 december (Eerste Kerstdag)
Open op 1 januari 11-17 uur

De Hermitage Amsterdam is gevestigd op de Amstel 51.

Contact

Voor alle vragen en voor het kantoor: +31 (0)20 530 87 55
(tijdens kantoortijden)

Dus ook voor informatie over de tentoonstellingen, de programmering, de online ticketshop, het gebouw, reserveringen van rondleidingen en zalen en reserveringen van rolstoelen, groepsbezoeken en CKV-programma’s.

Voor het reserveren van audiotours (mogelijk vanaf 15 audiotours) kunt u een bericht sturen naar reservations@guideid.com

ANBI

De Hermitage Amsterdam is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Wij hoeven geen belasting te betalen over giften. Uw bedrag staat dus volledig tot onze beschikking. En giften aan een ANBI zijn vaak aftrekbaar voor de schenker.

Sitemap

x

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en wij zullen u op de hoogte blijven houden. Niet alleen van de tentoonstellingen, maar van alle andere activiteiten in de Hermitage Amsterdam. Waaronder de culturele avonden op woensdag, zaterdagmiddag lezingen in het auditorium en de zondagochtend concerten.