St.-Petersburg & Rusland

Hermitage Reizen

In navolging van de openingstentoonstelling Aan het Russische hof neemt Hermitage Reizen, reispartner van de Hermitage Amsterdam , u mee naar het prachtige Rusland. Met een langdurige ervaring in het ontwikkelen reizen naar Rusland kan Hermitage Reizen uiteenlopende reizen aanbieden: Rusland voor ontdekkende of gevorderde reizigers, bootreizen, thematische reizen, reizen op maat voor uw eigen gezelschap en reizen rondom de tentoonstellingen van de Hermitage Amsterdam. Bij alle reizen in een kortingsbon voor het bezoek aan de tentoonstelling van de Hermitage Amsterdam inbegrepen. Daarnaast worden de thematische reizen en tentoonstellingsreizen in het museum ingeleid.

Meer informatie: www.hermitagereizen.nl

ANBI

De Hermitage Amsterdam is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Wij hoeven geen belasting te betalen over giften. Uw bedrag staat dus volledig tot onze beschikking. En giften aan een ANBI zijn vaak aftrekbaar voor de schenker.

Openingstijden

Dagelijks 10–17 uur
Gesloten 25 december 2014 en 27 april 2015
Open op 1 januari 11-17 uur

© State Hermitage Museum, St Petersburg

De Hermitage Amsterdam is gevestigd op de Amstel 51.

Contact

Voor alle vragen en voor het kantoor: +31 (0)20 530 87 55
(tijdens kantoortijden)

Dus ook voor informatie over de tentoonstellingen, de programmering, de online ticketshop, het gebouw, reserveringen van rondleidingen en zalen en reserveringen van rolstoelen, groepsbezoeken en CKV-programma’s.

Voor het reserveren van audiotours (mogelijk vanaf 15 audiotours) kunt u een bericht sturen naar reservations@guideid.com

Bedankt

De Hermitage Amsterdam bedankt

Founder
Hoofdsponsors
Sponsor
Partner Hermitage voor Kinderen
Internetpartner

Onze regenten, partners en fondsen.

Sitemap

x

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en wij zullen u op de hoogte blijven houden. Niet alleen van de tentoonstellingen, maar van alle andere activiteiten in de Hermitage Amsterdam. Waaronder de culturele avonden op woensdag, zaterdagmiddag lezingen in het auditorium en de zondagochtend concerten.