Prins van Oranje bij afscheid directeur Hermitage Amsterdam

Zijne Koninklijke Hoogheid de Prins van Oranje was op 11 november aanwezig bij een bijeenkomst ter gelegenheid van het afscheid van de directeur van de Hermitage Amsterdam, de heer Ernst W. Veen. De Prins van Oranje is beschermheer van de Hermitage Amsterdam.

De heer Veen was sinds 1981 directeur van De Nieuwe Kerk in Amsterdam. Vanuit die positie bouwde hij een relatie op met Staatsmuseum Hermitage St.-Petersburg. Mede hierdoor werd de Hermitage Amsterdam geopend, waarvan hij in 2003 directeur werd. Ernst Veen bereikt binnenkort de pensioengerechtigde leeftijd van 65 jaar.

Directeur Cathelijne Broers en Prins Willem-Alexander op het afscheid van Ernst Veen.

Fotografie Herman van Heusden

Voor meer informatie:

HERMITAGE AMSTERDAM

Communicatie, Educatie & Marketing
Martijn van Schieveen en Kim van Niftrik
Postbus 11675
1001 GR Amsterdam

T020 530 87 55
Epressoffice@hermitage.nl

ANBI

De Hermitage Amsterdam is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Wij hoeven geen belasting te betalen over giften. Uw bedrag staat dus volledig tot onze beschikking. En giften aan een ANBI zijn vaak aftrekbaar voor de schenker.

Bedankt

De Hermitage Amsterdam bedankt

Founder
Hoofdsponsors
Sponsor
Partner Hermitage voor Kinderen
Internetpartner
Met dank aan

Onze regenten, partners en fondsen.

Openingstijden

Dagelijks 10–17 uur
Gesloten 25 december 2014 en 27 april 2015
Open op 1 januari 11-17 uur

De Hermitage Amsterdam is gevestigd op de Amstel 51.

Contact

Voor alle vragen en voor het kantoor: +31 (0)20 530 87 55
(tijdens kantoortijden)

Dus ook voor informatie over de tentoonstellingen, de programmering, de online ticketshop, het gebouw, reserveringen van rondleidingen en zalen en reserveringen van rolstoelen, groepsbezoeken en CKV-programma’s.

Voor het reserveren van audiotours (mogelijk vanaf 15 audiotours) kunt u een bericht sturen naar reservations@guideid.com

Sitemap

x

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en wij zullen u op de hoogte blijven houden. Niet alleen van de tentoonstellingen, maar van alle andere activiteiten in de Hermitage Amsterdam. Waaronder de culturele avonden op woensdag, zaterdagmiddag lezingen in het auditorium en de zondagochtend concerten.