Spectral Spectrum legt onconventionele verbanden

Bijzondere presentatie ABN AMRO Kunstprijswinnaar Melvin Moti in de Hermitage Amsterdam van 26 november t/m 6 maart 2016

Beeldmateriaal

Jan Schoonhoven, Reliëf R72-43, 1972, papier-maché, karton en muurverf, 106 x 106 cm. Collectie ABN AMRO

Melvin Moti, A Century of Light, 2010, aquarel op papier, 50 x 60 cm. Foto Gert-Jan van Rooij

Julius Henricus Quinkhardt, Paulus Justus Determeyer Weslingh (1730-1793) en zijn dienstknecht, 1765, olie op doek, 74 x 90 cm. Collectie ABN AMRO

Melvin Moti, Miamalism, 2008, titelpagina Life Magazine, 40 x 50 cm

Sir Joshua Reynolds, Portrait of Mary Barnardiston, 1750, olie op doek, 73 × 62 cm. Eigendom Melvin Moti. Foto Gert-Jan van Rooij

Deze werken zijn te zien in de tentoonstelling Spectral Spectrum van 26 november t/m 6 maart 2016 in de Hermitage Amsterdam. De beelden mogen alleen rechtenvrij worden gepubliceerd ten behoeve van deze tentoonstelling. Deze afbeeldingen moeten gepubliceerd worden met de creditlines. Bij gebruik van een of meer van deze beelden dient een bewijsexemplaar van de publicatie te worden gestuurd naar onderstaand adres.

Bij gebruik van dit beeldmateriaal dient een bewijsexemplaar van de publicatie te worden gestuurd naar onderstaand adres.

Voor meer informatie:

Hermitage Amsterdam

Communicatie, Educatie & Marketing
Martijn van Schieveen en Kim van Niftrik
Postbus 11675
1001 GR Amsterdam

T020 530 87 55
Epressoffice@hermitage.nl

De Hermitage Amsterdam is een particulier initiatief. Wij zijn cultureel ondernemers pur sang, en dat wordt vooral mogelijk gemaakt door onze sponsors. (Voor de volledige lijst van onze sponsors zie hermitage.nl/steun_ons/).

Bedankt

De Hermitage Amsterdam bedankt

Founder
Hoofdsponsors
Sponsor
Tentoonstellingssponsor
Fondsen

K.F. Hein Fonds

Mediapartner
Internetpartner
Strategiepartner
Security partner

Onze regenten, partners en fondsen.

Openingstijden

Dagelijks 10–17 uur
Gesloten 27 april (Koningsdag)
Open op 25 december en 1 januari 11-17 uur

De Hermitage Amsterdam is gevestigd op de Amstel 51.

Foto Jelle Epskamp Photography

Heerlijk terras in de binnentuin

Geopend bij mooi weer

ANBI

De Hermitage Amsterdam is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Wij hoeven geen belasting te betalen over giften. Uw bedrag staat dus volledig tot onze beschikking. En giften aan een ANBI zijn vaak aftrekbaar voor de schenker.

Contact

Voor alle vragen en voor het kantoor: +31 (0)20 530 87 55
(tijdens kantoortijden)

Dus ook voor informatie over de tentoonstellingen, de programmering, de online ticketshop, het gebouw, reserveringen van rondleidingen en zalen en reserveringen van rolstoelen, groepsbezoeken en CKV-programma’s.

Voor het reserveren van audiotours (mogelijk vanaf 15 audiotours) kunt u een bericht sturen naar info@hermitage.nl

Catalogus

Bij de tentoonstelling 1917. Romanovs & Revolutie is een prachtige full colour catalogus verschenen. Deze is in zowel het Nederlands als in het Engels te verkrijgen.
Meer

Sitemap

x

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en wij zullen u op de hoogte blijven houden. Niet alleen van de tentoonstellingen, maar van alle andere activiteiten in de Hermitage Amsterdam. Waaronder de culturele avonden op woensdag, zaterdagmiddag lezingen in het auditorium en de zondagochtend concerten.