Organisatie

Hermitage Amsterdam

De Hermitage Amsterdam wordt bestuurd door de Stichting Hermitage aan de Amstel en heeft een overeenkomst met de Russische overheid om samen met het Staatsmuseum de Hermitage in St.-Petersburg tentoonstellingen te produceren. In opdracht van de Stichting Hermitage aan de Amstel organiseert de Stichting Producties De Nieuwe Kerk en Hermitage Amsterdam de tentoonstellingen in de Hermitage Amsterdam. De Hermitage Amsterdam is een onafhankelijke en zelfstandige juridische entiteit met eigen geldstromen en een eigen doelstelling.

Stichting Producties De Nieuwe Kerk en Hermitage Amsterdam

De Stichting Producties De Nieuwe Kerk en Hermitage Amsterdam realiseert tentoonstellingen in De Nieuwe Kerk Amsterdam én in de Hermitage Amsterdam, in opdracht van beide instituten. Deze hebben een geheel eigen plaats binnen de nationale en internationale museumwereld verworven.

Bij de Stichting Producties De Nieuwe Kerk en Hermitage Amsterdam zijn 50 medewerkers werkzaam, verdeeld over 3 afdelingen. Tevens maken wij gebruik van een pool van circa 100 oproepkrachten die de kassa, garderobe en winkels bemannen.

Klik hier voor de lijst met medewerkers.

Foto Jørgen Koopmanschap

Sitemap

x

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en wij zullen u op de hoogte blijven houden. Niet alleen van de tentoonstellingen, maar van alle andere activiteiten in de Hermitage Amsterdam. Waaronder de culturele avonden op woensdag, zaterdagmiddag lezingen in het auditorium en de zondagochtend concerten.