Voortgezet onderwijs

Gratis preview educatief programma Alexander, Napoleon & Joséphine

Op zaterdag 11 april organiseert de Hermitage Amsterdam van 12 tot 17 uur een gratis preview van het educatieve programma voor het voortgezet onderwijs bij de tentoonstelling Alexander, Napoleon & Joséphine, een verhaal van vriendschap, oorlog en kunst uit de Hermitage (28 maart – 8 november 2015).

Tijdens deze middag kunt u aan de hand van één of meerdere van onze educatieve programma’s de tentoonstelling bezoeken. Verder is er de mogelijkheid om vragen over het programma te stellen of informatie voor een schoolbezoek in te winnen. Een beknopte beschrijving van de programma’s vindt u hier.

U kunt zich voor deze preview aanmelden via onderstaande link.*

Na aanmelding ontvangt u een bevestigingsmail die als persoonlijk toegangsbewijs dient.

Aanmelden preview

*Deze preview is uitsluitend voor docenten uit het voortgezet onderwijs. R.s.v.p. vóór 10 april met uw naam en de naam van uw school.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Niko Bos: n.bos@hermitage.nl.

ANBI

De Hermitage Amsterdam is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Wij hoeven geen belasting te betalen over giften. Uw bedrag staat dus volledig tot onze beschikking. En giften aan een ANBI zijn vaak aftrekbaar voor de schenker.

Bedankt

De Hermitage Amsterdam bedankt

Founder
Hoofdsponsors
Sponsor
Partner Hermitage voor Kinderen
Internetpartner
Met dank aan

Onze regenten, partners en fondsen.

Openingstijden

Dagelijks 10–17 uur
Gesloten 25 december 2014 en 27 april 2015
Open op 1 januari 11-17 uur

De Hermitage Amsterdam is gevestigd op de Amstel 51.

Contact

Voor alle vragen en voor het kantoor: +31 (0)20 530 87 55
(tijdens kantoortijden)

Dus ook voor informatie over de tentoonstellingen, de programmering, de online ticketshop, het gebouw, reserveringen van rondleidingen en zalen en reserveringen van rolstoelen, groepsbezoeken en CKV-programma’s.

Voor het reserveren van audiotours (mogelijk vanaf 15 audiotours) kunt u een bericht sturen naar reservations@guideid.com

Sitemap

x

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en wij zullen u op de hoogte blijven houden. Niet alleen van de tentoonstellingen, maar van alle andere activiteiten in de Hermitage Amsterdam. Waaronder de culturele avonden op woensdag, zaterdagmiddag lezingen in het auditorium en de zondagochtend concerten.