Museumwinkels in de Hermitage Amsterdam

De Museumshop is gelegen bij de entree van de tentoonstellingsvleugel. De collectie bestaat voor het grootste deel uit boeken en andere producten die gelieerd zijn aan het onderwerp van de tentoonstelling. De Museumshop heeft ook een vaste collectie, met bijvoorbeeld literatuur uit de Russische Bibliotheek, boeken over de tsaren, Russische muziek en (hedendaagse) films, aantekenboekjes en een uitgebreid aanbod van kunstboeken. Er is ook een eigen merchandise-lijn gemaakt van speciale Hermitage Amsterdam-producten.

Catalogus

Bij elke tentoonstelling verschijnt een prachtige full colour catalogus. Deze is zowel in het Nederlands als in het Engels te verkrijgen in onze museumwinkel en ook bij uw eigen boekhandel te bestellen. Voor meer informatie klik hier.

Informatie

Hermitage Museumwinkel

+31 (0)20 530 74 81
Dagelijks open 10.30–17.30 uur
museumshop@hermitage.nl

ANBI

De Hermitage Amsterdam is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Wij hoeven geen belasting te betalen over giften. Uw bedrag staat dus volledig tot onze beschikking. En giften aan een ANBI zijn vaak aftrekbaar voor de schenker.

Bedankt

De Hermitage Amsterdam bedankt

Founder
Hoofdsponsors
Sponsor
Partner Hermitage voor Kinderen
Internetpartner
Met dank aan

Onze regenten, partners en fondsen.

Openingstijden

Dagelijks 10–17 uur
Gesloten 25 december 2014 en 27 april 2015
Open op 1 januari 11-17 uur

De Hermitage Amsterdam is gevestigd op de Amstel 51.

Contact

Voor alle vragen en voor het kantoor: +31 (0)20 530 87 55
(tijdens kantoortijden)

Dus ook voor informatie over de tentoonstellingen, de programmering, de online ticketshop, het gebouw, reserveringen van rondleidingen en zalen en reserveringen van rolstoelen, groepsbezoeken en CKV-programma’s.

Voor het reserveren van audiotours (mogelijk vanaf 15 audiotours) kunt u een bericht sturen naar reservations@guideid.com

Sitemap

x

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en wij zullen u op de hoogte blijven houden. Niet alleen van de tentoonstellingen, maar van alle andere activiteiten in de Hermitage Amsterdam. Waaronder de culturele avonden op woensdag, zaterdagmiddag lezingen in het auditorium en de zondagochtend concerten.