Als exclusieve reispartner van de Hermitage Amsterdam nodigt Voyage & Culture u uit deel te nemen aan verrijkende reisprogramma's.

In navolging van de tentoonstellingen neemt Voyage & Culture u mee naar Rusland en andere bestemmingen die bij in de tentoonstellingen onder de aandacht worden gebracht. Wij hebben een langdurige ervaring met het ontwikkelen van kunst-, en cultuurreizen en werken sinds 1992 samen met de wereldberoemde Hermitage in Sint.-Petersburg.

De meerwaarde van onze Hermitage-projecten:

  • De thematische reizen en tentoonstellingsreizen worden in het museum ingeleid door specialisten.
  • De reizen voor gevorderden en de bootreizen worden mede begeleid door bekende Nederlandse specialisten.
  • De begeleiding ter plaatse is deskundig en Nederlandssprekend.
  • Jarenlange ervaring met Russische musea maakt exclusieve bezoeken mogelijk.
  • Door goede contacten zijn bezoeken achter de schermen mogelijk, van collecties van privéverzamelaars tot repetities in de beroemde theaters.
  • De reizen krijgen een speciale dimensie door besloten concerten op bijzondere locaties, van adellijke paleizen tot kerken.

Als Vriend van de Hermitage ontvangt u 10% korting op alle brochurereizen van Voyage & Culture

Wij wensen u een rijkdom aan reiservaringen!

Voor de voorwaarden zie de website van Voyage & Culture, exclusieve reispartner van de Hermitage Amsterdam: voyageculture.nl/hermitage..

ANBI

De Hermitage Amsterdam is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Wij hoeven geen belasting te betalen over giften. Uw bedrag staat dus volledig tot onze beschikking. En giften aan een ANBI zijn vaak aftrekbaar voor de schenker.

Bedankt

De Hermitage Amsterdam bedankt

Founder
Hoofdsponsors
Sponsor
Partner Hermitage voor Kinderen
Internetpartner
Met dank aan

Onze regenten, partners en fondsen.

Openingstijden

Dagelijks 10–17 uur
Gesloten 25 december 2014 en 27 april 2015
Open op 1 januari 11-17 uur

De Hermitage Amsterdam is gevestigd op de Amstel 51.

Foto Janiek Dam

Contact

Voor alle vragen en voor het kantoor: +31 (0)20 530 87 55
(tijdens kantoortijden)

Dus ook voor informatie over de tentoonstellingen, de programmering, de online ticketshop, het gebouw, reserveringen van rondleidingen en zalen en reserveringen van rolstoelen, groepsbezoeken en CKV-programma’s.

Voor het reserveren van audiotours (mogelijk vanaf 15 audiotours) kunt u een bericht sturen naar reservations@guideid.com

Sitemap

x

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en wij zullen u op de hoogte blijven houden. Niet alleen van de tentoonstellingen, maar van alle andere activiteiten in de Hermitage Amsterdam. Waaronder de culturele avonden op woensdag, zaterdagmiddag lezingen in het auditorium en de zondagochtend concerten.