Reizen vol cultuur!

Bent u een liefhebber van kunst, cultuur en geschiedenis en hoort u tijdens uw vakantie graag meer over deze onderwerpen? Dan bent u bij SRC Reizen, de reispartner van de Hermitage, aan het juiste adres. Op onze reizen ervaart u inspirerende creativiteit, een levend verleden en boeiende kunst!

Unieke kunstreizen

Cultuur, kunst en geschiedenis spelen bij al onze reizen een grote rol, maar onze kunstreizen gaan nóg verder. We organiseren het hele jaar door thematische reizen die verbonden zijn met een onderwerp uit de kunst, architectuur of geschiedenis, of die aansluiten bij een bijzondere tentoonstelling. Onze reisleiders zijn meer dan geïnteresseerd in deze onderwerpen en vertellen u er kundig en vol enthousiasme over!

Spaanse kunst in Madrid

In aansluiting op de verwachte tentoonstelling over Spaanse kunst uit de Hermitage in St.Petersburg kunt u met SRC Reizen in Madrid genieten van de mooiste Spaanse kunst. U bezoekt bekende en minder bekende musea in de Spaanse hoofdstad en maakt ook een excursie naar Toledo, de stad van El Greco.

Musea in Madrid

6-daagse vliegreis vanaf € 659,-
Vertrek 14 december, 7 maart, 25 april en 9 mei
Hoogtepunten: Prado, Thyssen-Bornemisza, Reina Sofía, Museo Sorolla, Toledo, stadswandelingen Madrid en Toledo, lezing Spaanse gouden eeuw

Meer informatie: src-reizen.nl/hermitage of bel 050 – 3 123 123.

Bedankt

De Hermitage Amsterdam bedankt

Founder
Hoofdsponsors
Sponsor
Internetpartner
Strategiepartner
Security partner

Onze regenten, partners en fondsen.

Openingstijden

Dagelijks 10–17 uur
Gesloten 27 april (Koningsdag) en 25 december (Eerste kerstdag)
Open op 1 januari 11-17 uur

De Hermitage Amsterdam is gevestigd op de Amstel 51.

Foto Jelle Epskamp Photography

ANBI

De Hermitage Amsterdam is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Wij hoeven geen belasting te betalen over giften. Uw bedrag staat dus volledig tot onze beschikking. En giften aan een ANBI zijn vaak aftrekbaar voor de schenker.

Contact

Voor alle vragen en voor het kantoor: +31 (0)20 530 87 55
(tijdens kantoortijden)

Dus ook voor informatie over de tentoonstellingen, de programmering, de online ticketshop, het gebouw, reserveringen van rondleidingen en zalen en reserveringen van rolstoelen, groepsbezoeken en CKV-programma’s.

Voor het reserveren van audiotours (mogelijk vanaf 15 audiotours) kunt u een bericht sturen naar info@hermitage.nl

Heerlijk terras in de binnentuin

Geopend bij mooi weer

Sitemap

x

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en wij zullen u op de hoogte blijven houden. Niet alleen van de tentoonstellingen, maar van alle andere activiteiten in de Hermitage Amsterdam. Waaronder de culturele avonden op woensdag, zaterdagmiddag lezingen in het auditorium en de zondagochtend concerten.